Petards


A voltes amb el que està passant a Gandia cal dir que, a més de poder estar en desacord amb la majoria de les actuacions de l'actual Corporació Municipal, pense que són ben curts i ells mateixa estan cavant-se la fosa sense cap necesitat.

És ben conegut que en les legislatures els polítics tenen dos anys per tal de fer la política dura, la que senten en el moll, la que saben que va a ser impopular. Rajoy ho va fer confiant que les cartes se li tornarien favorables cap el final dels quatre anys que tenen de termini. Ara van reculant quets per a poder eixir en la foto fixa. Ací ha estat el contrari. Vam começar amb concerts i bous amb entrades regalades, amb xonis que han deixat imprés el nom "Gandia Shore" amb tot el que té a veure amb la nostra ciutat i poc a poc tot se'ls va liant. La lectura d'un discurs dictat, el canvi de l'escultura de la Batalla d'Almansa, temes d'inmigració i empadronament, les polémiques amb la Mare de Deu i la vara de comandament, una darrere d'un altra ha anat obrit fronts. Ni tan siquiera la gent de trellat del PP pot amb ell. Finalment s'ha enfangat en debats a cara a cara amb actitud prepotent que els han deixat amb el cul al aire, obres per tot arreu quan el que pense que volem cada vegada més és que no ens enganyen amb un caramel a destemps. Ara obriran l'hospital per a fer-se la foto i mentre l'hem tingut parat amb el vell ofegat a pacients, gris i vell.

Si faltava poc, a setmanes de la fi de la legistlatura obrin un front amb un tema que desperta sentiments en una part de la població no sé si dir majoritària però si nombrosa i activa: El parc de Sant Pere. Clavades de pata una darrere d'una altra. A cap persona amb dos dits de cervell se li ocorreix encendre un conflicte en un moment que tots els polítics es posen les millors gales per a posar en la foto. A més a més, a quin sant fer açò en una ciutat endeutada fins les orelles? Quina necesitat? Ara? Quin interés els mou si no és prioritari per a la ciutat? Perquè no deixar que es presenten alegacions? Perquè una comissió de 5 veïns? Jo tinc un pis a Gandia i pague impostos. Tinc dret a opinar encara que visc al Real de Gandia.

Es veu que som fallers i ens agraden els petards i així ens va amb polítics que poden fer molt de mal si t'exploten entre els dits. Per desgràcia per a ells si exploten sols queden els paperets i l'olor a sofre cremat. S'ha de ser una miqueta més inteligent, però d'on no n'hi ha no es pot traure.

La política municipal és més de cares que de partits,ara a vore que diuen els electors que eixa és un atra.

Comentarios

Entradas populares de este blog

No era el dia, no era la millor ruta. Penya Roja de la Serra de Corbera.

Animaladas

Andrés Mayordomo, desaparecido un día como el de hoy